Tejszines gombás csirke

Hozzavalok:

  • 50 dkg csirkemell file
  • 50 dkg gomba (champignon fejek)
  • 1 fozotejszin
  • 1/2 citrom
  • 1 evokanal liszt
  • so, feherbors, oregano, oliva olaj, repce olaj

A champignont addig piritom keves repceolajon a wokban, mig levet nem ereszt, ekkor hozzaadom a felkockazott csirkehust. Amikor megfeheredett a csirke hozzaadom a masfel deci vizben elkevert fel citrom levet, megszorom oreganoval, soval, feherborssal, majd addig fozom, mig el nem parolog a lé. A fozotejszinhez hozzaadok egy kanal lisztet, kis oreganot es extra szuz olivaolajat majd ezt is a wokba teszem es addig fozom, mig szepen felmelegedik a tejszines szosz is. Rizset csinalok hozza, oreganoval megszorva talalom.


April 18th, 2009 at 11:26am


Leave a Comment

Required

Required, hidden

 

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

October 2017
M T W T F S S
« Aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Most Recent Posts