R.I.P. Merida Matts 500

Elloptak a dragamat. Nagyon faj. Annyi emlek kotodik hozza: turak, bulik, baratnok, balesetek.

Este ugy ejfel korul erhettem vele haza, beraktam a szokott helyere a pincebe. Lelakatoltam az ajtot, bezartam a pinceajtot. Ugy mint honapok ota minden nap. Reggel munkaba indulva indulok lefele a pince fele. Fura, hogy eg a lampa. Egve hagytam volna este? Aztan meglatom, hogy resnyire nyitva a pinceajto. Meg itt se gyanakodtam. Aztan amikor beleptem latom, hogy nyitva all a pincem es tok ures. URES! Eltelt egy-ket hosszu masodperc mig tudatosult bennem, hogy KIRABOLTAK. Szornyu erzes. Rendorseg, helyszinelok, biztosito. Hogy minek, nem tudom. Csinalja ilyenkor az ember, amit tehet. Leginkabb megszokasbol, igazabol mindenfajta remeny nelkul. Delutan meg feltettem az alleycatre, meg a bikemagra egy-egy hirdetest. Szomoru, hogy majdnem minden napra jut egy-ket bringalopas. Kocsogvilag, ahogy Ted irta a Facebookon…

merida_matts_sport_500_2005

Este hazafele jovet a Himfi utcaban megtalaltam az ABUS lancom. A kedves betoro gondolom itt egy kicsit megallt. Megnezte a zsakmanyt, majd a feleslegesnek itelt lancot eldobta.


August 7th, 2009 at 06:35pm


3 Comments Add your own

 • 1. lacafej  |  August 27th, 2009 at 13:04

  Ó, hogy az a ….vászkíj, ez, meg most a villamos szitu…berosálok, komolyan…mi a fasz van itt?!?!?!?!

  Enyveskezű gecipockok járnak közöttünk, aljas pillantásaikkal az értékeinket igyekeznek felderíteni, hogy 10k-ért bármit odaadjanak az orgazdának…az igazság napján majd megfürdünk a vérükben Lerr….egyebet sem tehetünk…rendőrség? Ma? Ugyan….elméletileg a önbíráskodnod azért tilos, mert erre az államnak (mint pl, az adószedésre is és még sok mindenre) monopóliuma van. Cserébe szavatolja a biztonságod és a jogszerű eljárást.
  Ezzel SZVSZ csak annyi a baszás, hogy biztonság nincs, joga meg annak van, akinek pénze, meg barátai….senki és semmi sincs biztonságban, a félelem és a tömegek elkeseredettsége elborítja az életünket. No és persze Szauron szemének fénye :)

 • 2. lacafej  |  August 27th, 2009 at 13:10

  Mindenesetre örülök, hogy újra blogolsz.
  Legközelebb vidám dolgokról is írhatnál :/

  Pl. mi van a közös blogpost-al az Operation Epic Fail -el?
  Részegen bezzeg megígérted ghetsz :D:D:D!

  Na várjál csak, bepostolok minnyá egy képet rólad, akkor, ott…!!!! Tudod melyiket…. :D:D:D:D:D:D

 • 3. magyar póker  |  January 24th, 2012 at 14:20

  mivel (sajnos) egyre többen bringáznak, egyre nagyobb a lopott bringákra az igény, ez a nagy helyzet. az egy dolog, hogy ellopják, de valaki meg is veszi őket. aztán majd tőle is ellopják, és ez így megy majd körbe-körbe…

Leave a Comment

Required

Required, hidden

 

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

October 2021
M T W T F S S
« Aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Most Recent Posts